Serras Hotel Barcelona 5*

Smestivši se u zgradi iz 19. veka, Serras Hotel Barcelona pruža svojim gostima ne samo prefinjenu udobnost i uslugu najvišeg kvaliteta, već i spektakularan pogled na ovaj čarobni grad.

1439262 Lokacija

Serras Hotel Barcelona nalazi se u srcu lučke četvrti Barselone, na samo nekoliko koraka od plaže i najboljih restorana i barova. U blizini hotela se nalaze i znamenitosti kao što su Muzej Pabla Pikasa, Katedrala Svete Marije i Park Ciutadella.

1439319 Smeštaj

Smeštaj u Serras Hotel Barcelona je luksuzan i elegantan. Sve sobe su opremljene modernim i udobnim nameštajem, dok neke nude i predivan pogled na more. Sobe su opremljene sa svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak, uključujući luksuzno kupatilo i besplatan Wi-Fi.

1439373 Usluga

Gostima hotela Serras Barcelona na raspolaganju su različite usluge, uključujući privatnu terasu sa bazenom i barom, kao i restoran sa Michelinovom zvezdicom, koji služi mediteransku kuhinju. Hotel takođe ima i teretanu, a osoblje hotela je uvek spremno da pomogne u organizaciji izleta i aktivnosti u gradu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Savet eksperta

Ako želite da uživate u romantičnoj večeri na terasi hotela, preporučujemo da unapred rezervišete svoje mesto, jer je ovaj prostor jako popularan među gostima i lokalnim stanovništvom. Takođe, možete uživati u predivnom pogledu na grad dok ispijate koktel u baru na krovu hotela.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika