W Barcelona 5*

Dizajniran od strane svetski poznatog arhitekte Ricardo Bofill-a, W Barcelona postavlja scenu za spektakularan boravak, nudeći kombinaciju luksuza i udobnosti na svakom koraku.

Wh Bcnwh W Barcelona 23896 Classic Hor Lokacija

Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se na samoj obali uz čuveno šetalište Barceloneta. Svaka soba i suite pružaju panoramski pogled na Sredozemno more i grad Barselonu. Aerodrom je udaljen 18 km od hotela.

Bcnwh Suite Bedroom 1977 Hor Clsc Smeštaj

Visoki prozori od poda do plafona otvaraju spektakularan pogled na gradski pejzaž Barselone i plaže iz praktično svake sobe. Prepoznatljivi W kreveti sa mekanim jorganima i čaršavima od egipatskog pamuka će vam pružiti maksimalni komfor. Izgubite se u enterijeru živopisnog dizajna, najsavremenije tehnologije i modernih pogodnosti u jednom od WOW Suite-ova, koji će zadovoljiti svaku potrebu putnika.

Wh Bcnwh Appetizer 32423 Classic Hor Usluga

Uživajte u inovativnim mediteranskim tapasima u restoranu SALT, na samoj plaži. Budite glamurozni u baru ECLIPSE na 26. spratu ili se spustite u prepoznatljivi W Lounge, gde možete pijuckati koktel i nedavno pokrenut restoran FIRE, gde su ultra- sezonski, organski i hranljivi sastojci kombinovani sa nepredvidivom prirodom vatre da bi se stvorila avanturistička fuzija neočekivanih ukusa.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika