The Jane Antwerp

Smešten u nekadašnjoj crkvi, kuvari Sergio Herman i Nick Bril stvorili su restoran The Jane gde uspešno pokazuju zašto je hrana njihova religija.

13343_thejane-pb16715_orig-1.jpg Restoran

Na mitskoj lokaciji u Antverpu, u kapeli bivše vojne bolnice, kuvar sa Michelin zvezdom Sergio Herman i Nick Bril kreirali su svoju viziju restorana gde se „otmena večera sreće sa rokenrolom“. Jedinstveni, vrhunski, savremeni restoran sa internacionalnom kuhinjom, gde je iskustvo ključno. The Jane se nalazi u prizemlju, dok je Upper Room Bar na mezaninu mesto gde možete uživati u muzici, jednostavnijim jelima, specijalnim pivima i jedinstvenim koktelima.

13346_thejaneantwerpcondenasttraveller19jan15erickleinberg_orig-3.jpg Hrana

Hrana je inovativna, iznenađujuća i lagana. Zajedno, dva kreativna kuvara su osmislila izuzetan meni za degustaciju koji odražava kontroverznu kuhinju kao što je restoran u crkvi: egzotična i pristupačna, dobro promišljena i čista. Ostrige sa verbenom, ikra i rolnice samfira serviraju se uz umetnost.

13337_nick-bril-sergio-herman_orig-1.jpg Kuvar

Sergio Herman je bio vlasnik restorana Oud Sluis sa 3 Michelin zvezdice u Holandiji gde mu je desna ruka bio kuvar Nick Bril. Godine 2013. odlučili su da zatvore uspešan restoran i da zajedno otvore The Jane. Za samo 3 godine The Jane je dobio 2 Michelin zvezde i postao najpriznatiji restoran u Belgiji.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika