Be Premium Bodrum 5*

U okruženju isprepletenom sa prirodom, sa zadivljujućim pogledom na more i neograničenom uslugom, Be Premium vam nudi sjajno iskustvo i uzbuđenje.

Be Premium Bodrum 5 Lokacija

Različiti nivoi ovog otmenog rizorta su terasasto postavljeni iznad zlatne privatne plaže, sa bazenima i prvoklasnim restoranima koji takođe nude ovaj jedinstveni pogled na more. Hotel se nalazi u mestu Torba i udaljen je samo 10 minuta do centra grada Bodruma. Aerodrom Milas-Bodrum je udaljen oko 22 km od rizorta.

6308d21081a12 Smeštaj

Nudeći najviši nivo udobnosti sa svojom prirodom i spektakularnim pogledom, hotel nudi 87 standardnih soba, 110 Superior soba sa pogledom na more, 52 Deluxe sobe od 90 kvadratnih metara, zatim Premium apartmane od 120 kvadratnih metara, a postoji i 12 vila za one koji žele ultimativni luksuz i komfor, kao i 1 Palata od 2.000 kvadratnih metara na obali mora koja oduzima dah.

Be Premium Bodrum8 Usluga

Zasladite se i uživajte u jedinstvenim ukusima Bodruma i Egeja i u pažljivo biranim specijalitetima svetske kuhinje. Nekoliko koraka od vaše sobe čeka vas privatna plaža od 1.000 kvadratnih metara belog peska, gde ćete uživajti u opuštanju u kabanama. Pored glavnog bazena sa 2 tobogana, hotel ima i 3 deluks bazena, 1 Spa bazen, 1 Malibu dečiji bazen i 1 grejani bazen sa slanom vodom La Scala. U Be Premium SPA, možete se udaljiti od umora i stresa i osetiti veličanstven mir i udobnost. Istražite uzbudljive i zabavne sportove na vodi, a kursevi jedrenja, časovi ronjenja i kursevi skijanja na vodi su takođe obezbeđeni.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika