Macakizi Bodrum

Smešten u mirnom mestu, okružen prirodom i prošaran stogodišnjim stablima maslina, hotel Maçakizi se lagano širi i spušta u Egejsko more.

19867 Ta Macakizi 04 Kopie Orig Lokacija

Smešten na jugozapadu Turske, u mestu Türkbükü u Bodrumu, Maçakızı je udaljen 40 km od aerodroma Bodrum i 22 km od centra Bodruma. Hotel je udaljen manje od 3 sata vožnje od međunarodnih aerodroma Izmir i Dalaman. Hotel je takođe blizu nekih grčkih ostrva, kao što su Patmos i Kos.

19865 Macakizi09scaled Orig (1) Smeštaj

Možete birati između 53 puderasto bele sobe i 21 suite-a, od kojih svi odišu atmosferom potpunog mira i imaju nenametljiv, ukusan dekor. Sve sobe i suite-ovi imaju sopstveni balkon ili terasu. Apstraktna moderna umetnost poznatog turskog umetnika Suat Akdemir-a i toaletni pribor Aqua Di Parma dodaju dašak luksuza. Posebno su upečatljivi vrhunski francuski kreveti sa jastucima sa mirisom lavande.

19862 22 Orig Usluga

Opustite se u tradicionalnom turskom hamamu ili uživajte u podmlađujućoj masaži usred bujnih vrtova hotela. Ako ne želite da propustite nedeljni trening, ne brinite, hotel ima dobro opremljen fitnes centar. Maçakızı je veoma ponosan na svoju kuhinju. „Noći kuvara“ se redovno organizuju u saradnji sa domaćim i međunarodnim gostujućim kuvarima kako bi se stvorilo posebno gastronomsko iskustvo.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika