Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum 5*

Kaia Palazzo Le Chic Bodrum je potpuno nov, jedinstven hotel u Bodrumu, gde će kristalno čisto more, zlatni pesak, sjaj pejzaža i sunce napuniti i dati energiju za celu godinu. Emocije i utisci sa boravka u Kaya Palazzo Resort-u dugo će se pamtiti.

Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum 1 Lokacija

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u turističkom regionu Bodrum/Gumbet, oko 40 km od aerodroma Milas, 210 km od aerodroma Dalaman i 4 km od centra grada.

Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum 5 Smeštaj

Sobe su veličine 45 – 55 m2 , sa pogledom na baštu ili more, prostorom za sedenje sa sofom i balkonom. Swim up sobe imaju terasu sa direktnim izlaskom na bazen. Sve sobe imaju sef, fen, Wi Fi, tuš kabinu, bademantil, TV, nespresso aparat za kafu, klimu, telefon i mini bar.

 

Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum 8 Usluga

Hotel ima glavni restoran koji se nalazi na plaži kao i više a la carte restorana, poslastičarnicu i barove. U okviru kompleksa hotela nalazi se bazen za odrasle i bazen za decu kao i Kids Mini Club za decu od 4 do 12 godina koji je besplatan. V’italy SPA, koji pruža mirnu i ugodnu atmosferi nudi brojne mogućnosti za obogaćivanje zdravlja i kvaliteta života svojim tretmanima, masažama i hamamom. Hotel takođe nudi razne aktivnosti u toku dana i večeri kao što je muzika uživo i sportovi na vodi.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika