Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum 5*

Doživite najbolje od evropskog luksuza u živopisnom okruženju hotela Kempinski Barbaros Bay Bodrum, luksuznog rizorta sa pet zvezdica, smeštenog na liticama netaknutog zaliva Barbaros, i uživajte u odmoru i simfoniji ukusa.

Kempinski Barbaros Bay Bodrum 9 Lokacija

Ovaj elegantni rizort renomirane hotelske grupe Kempinski nudi prekrasan pogled na Egejsko more, sa privatnom peščanom plažom i platoom sa direktnim izlazom na more. Udaljen je oko 14 km od centra Bodruma i oko 38 km od aerodroma.

Kempinski Barbaros Bay Bodrum 5 Smeštaj

Dizajnirane kao kombinacija mediteranskog i turskog stila, sve sobe pružaju komforan i udoban boravak. Veličine od 35 do 45 m2, sve sobe imaju balkone i delimičan ili potpun pogled na more, kao i  TV, centralni klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, mini-bar i fen za sušenje kose.

Kempinski Barbaros Bay Bodrum 8 Usluga

Pored glavnog restorana, hotel nudi i 4 a la carte restorana (azijski, italijanski, riblji i mediteranski) i 2 bara. U spa centru ćete naći bazen, parnu sobu, tusko kupatilo, saunu i đakuzi. Hotel nudi mnoštvo različitih aktivnosti, kao što su stoni tenis, bilijar, jedrenje na dasci, časovi ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, a za najmlađe goste tu su i dečiji bazen, dečiji meni, dečiji klub i igralište.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika