Lujo Bodrum 5*

Hotel Lujo Bodrum vas poziva na jedinstveno – nesvakidašnje – iskustvo odmora na prekrasnoj Egejskoj obali Bodruma. Pripremite se za putovanje u svet pun umetnosti i radosti.

General 03 Lokacija

Ovaj luksuzni hotel, sa potpuno novim, osvežavajućim konceptom, sa radom je zvanično otpočeo u maju 2018. Prostire se na preko 90.000 m2. Od bodrumskog aerodroma Milas udaljen je 15 km, a oko 20 km od centra Bodruma. Najbliže mesto, Guverdžinlik, udaljeno je 4 km od hotela.

Indigo 03 Smeštaj

U luksuznim sobama sa potpunim ili delimičnim pogledom na more naći ćete mnogo više nego što ste ikada sanjali. Luksuzna brendirana kozmetika i bade mantili za odrasle i decu, dupli umivaonici, garderobni ormar, radni sto i brzi internet, aparat za kafu i mini barovi očekuju vas u sobama veličine od 40 m2 do 100 m2. Terasa, đakuzi, direktan pristup bazenu, balkon, sopstveni privatni prostor… Kakve god da su potrebe vas i vaše porodice, Lujo nudi tip smeštaja koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

General 02 Usluga

Smešten među predivnim vrtovima, hotel nudi četiri bazena i spa centar. Šlag na torti je vodeni park gde mališani mogu da se prskaju do mile volje, dok će ih igralište i PlayStation soba takođe rado zaokupirati. Vrhunac večernje zabave za decu je mini disko, dok će svi uzrasti uživati u programu noćne muzike i plesa. Devet a la carte restorana nude tursku, italijansku, azijsku, mediteransku, suši i internacionalnu kuhinju. Pronađite svoje idealno mesto na tri privatne plaže hotela Lujo. Glavna plaža nudi sportove i zabavu na vodi, dečija plaža je plitka i sigurna, a plaža samo za odrasle obećava mir i tišinu na pesku.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika