Rixos Premium Bodrum

Smešten između svetlucavih tirkiznih voda Egejskog mora i zadivljujućih nacionalnih parkova poluostrva Bodrum, Rixos Premium Bodrum je raj za ljubitelje sunca i mora.

Rixos Premium Bodrum Lokacija

Rixos Premium Bodrum nudi brojne aktivnosti, što ga čini savršenom destinacijom za revitalizaciju uma, tela i duše. Smešten između svetlucavih tirkiznih voda Egejskog mora i zadivljujućih nacionalnih parkova poluostrva Bodrum, hotel je raj za ljubitelje sunca i mora. Bodrum je glamurozna destinacija sa veličanstvenim plažama i živahnim noćnim životom. Hotel je udaljen 25 km od međunarodnog aerodroma Milas–Bodrum.

Rixos Premium Bodrum Smeštaj

Pored Deluxe, Premium i Executive soba i suite-ova, hotel takođe nudi smeštaj u ekskluzivnim vilama – Panorama, Superior, Diamond i Executive vile, od 400 m2 do 840 m2, koje pružaju izvanredan nivo usluge i odmora. Sve sobe su opremljene mini barom, fenom za kosu, klima uređajem, besplatnim Wi-Fi internetom, sefom i kablovskom televizijom.

Rixos Premium Bodrum Usluga

Restorani u Rixos Premium rizortu služe istaknute specijalitete iz kuhinja širom sveta koristeći samo najbolje sastojke. Sveži plodovi mora, moderna turska jela i lokalni egejski ukusi služe se zajedno sa međunarodnim omiljenim jelima iz Italije i Grčke kako bi vas odveli na gastronomsko putovanje od doručka do večere. A la carte restorani Kalamata, L’olivo i Umi Teppaniaki otvoreni su od 20. maja do 15. septembra. Hotel takođe ima 3 bara koji služe sve, od osvežavajućeg ledeno hladnog pića u hladu do odličnog svetskog vinskog menija. U srcu Rikos Spa nalazi se veličanstveno mermerno tursko kupatilo. Autentični tretmani u Hamamu, uključujući ritual pene i masaže, oživljavaju pravo tursko spa iskustvo.

 

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Savet eksperta

Za najmlađe goste postoji Rixy Kids Club koji dočekuje decu svih starosnih grupa sa Akva parkom, Rixy muzičkom akademijom, bioskopom, specijalnim restoranom, zabavnim aktivnostima i još mnogo toga.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika