The Bodrum EDITION

Uživajte u luksuznom životu u hotelu The Bodrum EDITION. Smešten na Turskoj rivijeri, hotel nudi lak pristup brojnim vodenim sportovima, mestima za istraživanje kao što su Yalikavak Marina, Yalikavak Market i Bodrum Amfiteatar, kao i privlačne prodavnice i restorane.

The Bodrum Edition 1 Lokacija

Bodrum EDITION je na samo nekoliko koraka od zaliva, 3 kilometra od marine Yalikavak na zapadnoj strani poluostrva Bodrum i nekoliko minuta od zamka i amfiteatra u Bodrumu. Međunarodni aerodrom Milas–Bodrum je udaljen oko 50 km.

The Bodrum Edition 4 Smeštaj

Hotel ima 108 soba, apartmana i vila sa nameštajem izrađenim po meri, prijatnom posteljinom i besplatnim bežičnim internetom. Prostrana kupatila uključuju velike kade, monsunske tuševe i proizvode Le Labo. Sa kamenim podovima, mermernim kupatilima i ogromnim prozorima koji magično uokviruju kultni vrt i Egejsko more, svaka soba poziva na potpuno opuštanje. Prostrani, svetli suite-ovi imaju dodatni luksuz sa privatnim bazenima i terasama. Za one koji traže pravo utočište, izuzetna vila sa četiri spavaće sobe nudi potpunu privatnost, sa sopstvenim bazenom i saunom.

The Bodrum Edition 13 Usluga

Prepustite se tretmanima u najsavremenijim spa centrom, koji uključuje salon, turski hamam i fitnes centar. Opustite se tokom popodneva u Infinity bazenu i pristupite ekskluzivnom klubu na plaži sa pristaništem u kojem se nalaze privatne kabine. Inovativni lokali sa hranom i pićem obuhvataju 2 bara, gurmanski restoran sa specijalitetima sa roštilja sa pogledom na zaliv, noćni klub i ležerne restorane koji posluju tokom celog dana sa latinoameričkom kuhinjom, kao i fine restorane sa ponudom menija egejske, anadolske i azijske kuhinje.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

Savet eksperta

Ne propustite posetu restoranu Brava, na čijem čelu je svetski proslavljeni kuvar Diego Muñoz, čija su jela inspirisana peruanskim tradicionalnim ukusima. Bar u restoranu Brava je otvoren od 18:00h do 01:00h.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika