Titanic Deluxe Bodrum 5*

Titanic Luxury Collection Bodrum se nalazi u Guverčinliku, na poluostrvu Pina koji je jedan od najlepših zaliva Bodruma. Na prostranstvu od 80 hiljada kvadratnih metara izuzetne prirode i pejzaža, hotel se nalazi na obali mora sa plažom dugom 350 metara.

Titanic Deluxe Bodrum Nori Restaurant 5 Lokacija

Titanic Luxury Collection Bodrum se nalazi na obali i ima sopstvenu privatnu plažu. Smešten je na poluostrvu Pina koji je jedan od najlepših zaliva Bodruma. Udaljen je 15 km od međunarodnog aerodroma Milas i 25 km od centra Bodruma.

Titanic Deluxe Bodrum Exclusive Swim Up Room 3 Smeštaj

Titanic Luxury Collection Bodrum nudi svojim gostima udoban odmor u komfornim sobama koje kombinuju moderno i prirodno. Sve hotelske sobe imaju veličanstven pogled na more i odlikuju ih elegantni detalji. Za veću udobnost, na raspolaganju su ekskluzivne vile sa privatnim bazenima i saunom.

Titanic Deluxe Bodrum Befine Spa 6 Usluga

Pripremljeni od strane majstora kulinarstva koji hranu pretvaraju u umetnost sa najsvežijim sastojcima i sa velikom pažnjom, ukusi turske i svetske kuhinje vas čekaju kako biste upotpunili vaš boravak. Hotel ima sjajnu privatnu plažu na kojoj se možete opustiti, ali ako više volite bazene za plivanje, možete se rashladiti i uživati u svom odmoru na glavnom otvorenom bazenu, sezonski grejanim otvorenim i zatvorenim bazenima, akva parku i dečijem bazenu i toboganima. DJ nastupi, koncerti, zabave na plaži, ples, događaji, spa centar i aktivnosti će učiniti vaš odmor nezaboravnim.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika