Vogue Hotel Bodrum 5*

Da biste uživali u suncu u zalivu Bodrum i da biste se rashladili u kristalnim vodama Egejskog mora, čeka vas plaža hotela Vogue sa svetlucavim peskom, koja je nagrađena Plavom zastavom.

Vogue Bodrum 1 Lokacija

Hotel Vogue ima savršenu lokaciju za početak vašeg odmora, 27 km od aerodroma i samo 8 km od centra Bodruma. Od trenutka kada stignete u hotel, možete uživati u miru i celodnevnim aktivnostima na plaži i u hotelu.

Vogue Bodrum 5 Smeštaj

Prostrane i udobne sobe su dizajnirane tako da na najprikladniji način zadovolje sve vaše potrebe. Vile sa svojim jedinstvenim pogledom učiniće da se osećate kao kod kuće, uživaćete u odmoru u privatnom bazenu, opustićete se u komforu svoje sobe ili u večeri u svojoj vili u vašoj privatnoj kuhinji i trpezariji.

Vogue Bodrum 6 Usluga

Uživaćete u jedinstvenom komforu smeštaja, 3 ala carte restorana koji nude ukusnu internacionalnu kuhinju, tematskim parkovima, jedinstvenom mini klubu, 33 različita tobogana ubrzaće vam adrenalin i uživaćete u danu u talasima. Uveče ćete zaboraviti na umor i uživati u predstavama i diskoteci.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika