Four Seasons Hotel Prague

Sa eklektičnim spojem arhitektonskih stilova, Four Seasons Hotel Prague otvara vrata živopisnom i neočekivanom iskustvu koje odražava sam grad. Živahni i brižni tim, zajedno sa lokacijom hotela koja je bez premca, omogućavaju vam da otkrijete jedinstveni i magični šarm Praga.

1875_fsp1_orig-1.jpg Lokacija

S pogledom na Karlov most i zamak na obali Vltave, hotel Four Seasons Prague nalazi se u blizini poslovnog okruga Praga i glavnih atrakcija, uključujući veličanstvena šetališta pored reke, arhitekturu koja oduzima dah, trgove prepune kafića sa muzikom, bezbroj crkava, koncertnih dvorana i muzeja.

1876_fsp2_orig-1.jpg Smeštaj

161 luksuzna soba, uključujući 20 suite-ova. Jedinstveni koncept zgrade stvara različite rasporede soba, čak i unutar iste kategorije. Hotel obuhvata tri istorijske strukture – iz baroknog, klasičnog i renesansnog perioda – koje objedinjuje nova, moderna zgrada sa unutrašnjim dekorom inspirisanim češkim epohama. Uživajte u jedinstvenim suite-ovima u Pragu sa pogledom na gradske znamenitosti i reku.

1871_fsp4_orig-1.jpg Usluga

Krenite na ukusno putovanje kroz CottoCrudo i posetite bar, pećinu sireva i vinski podrum, kulu sa šunkama i pršutom i koktel bar. Birajte između raznih masaža u jednoj od dve privatne sobe za tretmane Health Club-a.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika