Mandarin Oriental Prague

Kombinujući prelep, savremeni dizajn sa arhitektonskim karakteristikama iz prošlosti, Mandarin Oriental Prague je i luksuzni hotel i divno očuvan deo istorije.

477_1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na levoj obali reke Vltave, Mandarin Oriental Prague se nalazi na mirnoj lokaciji u blizini mnogih glavnih gradskih atrakcija. Skriven među mirnim kaldrmisanim ulicama, u blizini Praškog zamka, pet minuta hoda od Karlovog mosta iz 14. veka i pešačke udaljenosti do Starogradskog trga i Vaclavskog trga.

483_7_orig-1.jpg Smeštaj

Nudeći spoj istorijskog karaktera i savremenog dizajna, 99 soba i suite-ova odišu elegancijom. Svih 99 soba, uključujući 22 suite-a, opremljeno je izuzetno sofisticiranom audio-vizuelnom opremom, uključujući dva LCD televizora i brzu internet vezu.

481_5_orig-1.jpg Usluga

Nudeći modernu češku i azijsku kuhinju, restoran i bar kombinuju upečatljiv dizajn sa odličnom trpezom i uslugom. Jedini spa na svetu koja se nalazi u bivšoj renesansnoj kapeli, nudi jedinstven prostor u kojem možete započeti svoje opuštanje. Smešten u nekadašnjem manastiru, Mandarin Oriental Prague je zadivljujuće okruženje u kome možete organizovati vaše venčanje, sastanak ili događaj.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika