Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague

Smešten u srcu Praga, Augustine je možda najnoviji antički hotel u gradu. Otvoren 2009. godine nakon opsežne restauracije i renoviranja, zauzima sedam zgrada, uključujući manastir i pivaru iz 13. veka koja je nekada bila dom kaluđera Svetog Avgustina. Svojom elegantnom jednostavnošću, sobe odražavaju monašku istoriju hotela. Češki dizajn enterijera se ogleda u savremenom evropskom nameštaju i modernoj umetnosti, a sve sobe imaju pogled na dvorišta, kapelu ili Praški zamak.

4536_ap2_orig-1.jpg Lokacija

Pogodno lociran u živopisnom praškom okrugu Malá Strana, hotel Augustine je u blizini veličanstvenog Praškog zamka, Valenštajn bašte, čuvenog Karlovog mosta i nadomak mnogih živopisnih turističkih atrakcija grada, što ga čini idealnim izborom za poslovne i rekreativne putnike. Hotel je takođe u neposrednoj blizini komercijalne četvrti Praga, a međunarodni aerodrom Ružine u Pragu je udaljen 30 minuta vožnje.

18358_prglcsuitetwinbedroom2820horclsc_orig-1.jpg Smeštaj

Sve elegantno dizajnirane sobe hotela imaju zadivljujući pogled na dvorišta, manastirsku kapelu ili Praški zamak. Od suite-ova izdvajamo Charles Suite sa impresivnih 150 kvadratnih metara i The Tower Suite, koji se nalaze u astronomskoj kuli manastira. Sve sobe imaju niz ukrasnih dodataka inspirisanih češkim kubizmom iz 1930-ih, od kojih su mnoge reprodukcije čeških stručnjaka za dizajn Modernista, uključujući drvene stolice Pavela Janaka i ležaljke Adolfa Loosa u nekim većim sobama.

4544_ap10_orig-1.jpg Usluga

Restoran Elegantes, smešten u dvorištu pokrivenom staklom, nudi zaista osvežavajuće i personalizovano iskustvo. Augustine Spa nudi istinsku negu i tretmane od strane veštih holističkih terapeuta, odličnih prirodnih proizvoda i srdačnog spa tima koji će vas voditi kroz vaše opuštajuće putovanje.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika