Ananti Resort, Residences & Beach Club

Uživajte u neometanom panoramskom pogledu na Budvansku rivijeru i Jadransko more iz luksuznog ambijenta jednog od apartmana Ananti Resort-a. Ananti Resort & Residences je prvi član grupacije Leading Hotels of the World u Crnoj Gori.

18833_master-plan_orig-1.jpg Lokacija

Ananti se nalazi u centru Budvanske rivijere, u zabačenoj uvali Reževići. Smešten u netaknutom prirodnom okruženju i smešten na visovima jadranske obale, rizort otkriva neprekidan pogled na more sa zalascima sunca koji se tope iza horizonta. Rizort je udaljen 30 km od aerodroma Tivat i 50 km od aerodroma Podgorica.

18825_ananti-3-010_orig-3.jpg Smeštaj

Rizort nudi izbor od četrnaest luksuznih apartmana raspoređenih u dva krila – Shanti i Ananda – zajedno sa osam nezavisnih vila sa stilizovanim enterijerom koji kombinuje savremene azijske i bliskoistočne stilove sa klasičnim mediteranskim komponentama. Svaka rezidencija je dizajnirana do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da sve jedinice nude spektakularan pogled na Jadran.

18843_zoan2895_orig-1.jpg Usluga

Restoran TerraMar upotpunjuje svoje sezonske menije izborom vrhunskih i domaćih vina. Spa nudi usluge holističke revitalizacije i detoksikacije uključujući tople bazene, đakuzi, saunu i parne sobe. Programi foto i sonoterapije su isključivo dizajnirani za Ananti, pored tretmana lepote. Ekskluzivni Ananti Beach Club je samo za goste rizorta. Pristanište omogućava privatne transfere gliserom do odredišta duž Budvanske rivijere, dok vam bar i mediteranski roštilj restoran nude šampanjac, koktele i sveže pripremljene lagane menije dok uživate u jadranskom suncu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika