Avala Resort & Villas 4*

Savremeni, atraktivni hotel nalazi se na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i marine. Hotel se nalazi na samoj obali mora, usidren tik uz Stari grad Budva, tamo gde se plaže i luka spajaju sa Jadranskim morem.

Hotel18 Resize Lokacija

Savremeni i moderno uređen hotel nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada, uz Mogren, jednu od najpoznatijih crnogorskih plaža. Udaljen je 20 km od aerodroma Tivat, odnosno oko 30 minuta vožnje.

Ezgif 3 0b6f9fdafc Smeštaj

Hotel nudi smeštaj u dva ogranka: Avala Resort i Avala Grand. Od standardnih i superior, preko porodičnih soba, do vila i apartmana, hotel nudi veliki izbor smeštajnih jedinica koje će zadovoljiti potrebe svakog gosta. Za one koji žele veći komfor, na raspolaganju je Grand apartman veličine 300 m2, sa sa dve velike panoramske terase veličine 336 m2.

Bars Restaurants04 Resize Usluga

Prepustite se čarima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Probajte sve što nude hotelski elegantni restorani, barovi, Energy Clinic Spa klub, panoramski otvoreni bazeni, dešavanja koja organizuje Avala Resort i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika