Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Iskusite avanturu i mir, istoriju destinacije i savremene pogodnosti, dinamične dane i lagane noći, avanture i izvanrednu gastronomiju. Smešten na samoj obali mora u srcu zaliva pod zaštitom UNESCO-a, Hyatt Regency Kotor Bay Resort je oaza mira i blagostanja okružen bogatim legendama gde svaki kamen priča svoju priču.

Tivrk P0167 Prcanj And The Bay.16x9 Lokacija

Hyatt Regency Kotor Bay Resort se nalazi u naselju Donji Stoliv u Bokokotorskom zalivu, na samoj obali mora. Do centra grada i do aerodroma Tivat hotel je udaljen oko 10 kilometara.

Tivrk R0063 Beach Front Living Room Sofa.16x9 Smeštaj

Odmorite se i uživajte u prirodi oko vas, sa najlepšim pogledom na magični Bokokotorski zaliv. Soba sa king krevetom, sa pogledom na more i hidromasažnom kadom ili Deluxe soba sa bazenom i pogledom na zaliv su apsolutni favoriti gostiju. Od jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, do Premium apartmana sa hidromasažnom kadom ili pristupom bazenu, smeštaj će ispuniti sva očekivanja i zadovoljiti sve vaše potrebe. Sve sobe su svetle, udobne i prostrane, sa velikim staklenim površinama koje pružaju spektakularan pogled na more, bazen ili okolne planine. Udobna posteljina i moderna kupatila koja odišu svežinom učiniće vaš boravak rajskim.

Park Hyatt Busan 1005 Room Service Menu Pancakes.16x9 Usluga

Opustite svoje telo, um i dušu uz personalizovane tretmane u jedinom Spa Soul centru u ovom regionu. Uživajte u fitness centru, sauni sa pogledom i parnom kupatilu, ili se osvežite u grejanom zatvorenom bazenu. Isprobajte hamam i drevne rituale za opuštanje ili jačanje imuniteta. Bar na bazenu nudi meze, osveženje i koktele po recepturi iskusnih barmena, a Vrmac zdravstveni centar pobrinuće se za programe poput aquagym-a, tai chi-ja i joge koji će vaš dan učiniti potpunim. Živopisna atmosfera, pogled koji oduzima dah, topli osmesi i usluga bez premca su samo neke od karakteristika koje se izdvajaju. Sezonski meniji koji se stalno razvijaju pružaju vrhunsko gastronomsko iskustvo.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika