One & Only Portonovi

Jadranska obala i prelepi Bokokotorski zaliv su 2020. godine dobili prvi One & Only hotel na ovim prostorima. Moderan i luksuzan One & Only Portonovi će pokazati koliko leto u Crnoj Gori može biti veličanstveno. Inspirisan azurnim morem i smaragdnim dolinama, stil hotela odražava i pojačava lepotu Bokokotorskog zaliva.

16693_portonovidmarinmarina_orig-1.jpg Lokacija

One & Only Portonovi se nalazi u potpuno novoj marini u Kumboru, samo nekoliko kilometara od Herceg Novog. Njegova lokacija je savršena za istraživanje crnogorskog ili hrvatskog primorja. Aerodrom u Tivtu je udaljen 15 km, a aerodrom u Dubrovniku je udaljen 50 km.

16687_oo-pm-accommodation-mock-doubleroom-bedsidedetail-0248-master_orig-1.jpg Smeštaj

One & Only Portonovi nudi 113 hotelskih soba i suite-ova i 10 brendiranih vila na obali, sa privatnim dokovima i plažama. Sve sobe su inspirisane bogatim nasleđem zemlje, sa magičnim pogledom na more. Suite-ovi su veoma prostrani i omogućavaju privatnost. Vile su dizajnirane kao privatna oaza sa svežim, uzbudljivim mediteranskim vibracijama i sopstvenim privatnim bazenom za hidroterapiju, kao i privlačnim vrtom.

16678_3-oopm-lifestyle-girl-guy-boat-003_orig-1.jpg Usluga

U okviru rizorta se nalazi Espace Chenot Wellness Centre. Gosti mogu uživati u jedinstvenim sesijama podmlađivanja, koje uključuju kinesku medicinu i zapadnu tehnologiju. Fitnes centar, časovi joge i privatni bazeni samo su neki delovi O&O iskustva. Možete uživati u finoj trpezi u restoranu Sabia koji vodi šef kuhinje Giorgio Locatelli sa Michelin zvezdicom ili probati lokalnu kuhinju u restoranu La Veranda.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika