Lazure Marina & Hotel 5*

Izgrađen na nekadašnjem posedu iz 18. veka koji je pažljivo i pedantno restauriran, hotel predstavlja pravi most između prošlosti i sadašnjosti.

Lazure Hotel & Marina 13 Lokacija

Lazure Hotel & Marina je hotel sa pet zvezdica koji se nalazi na jadranskoj obali Crne Gore na ulazu u živopisni kotorski zaliv, u blizini prelepog srednjovekovnog grada Herceg Novog. Hotel Lazure je lako dostupan gostima iz celog sveta jer se nalazi na samo 20km od međunarodnog aerodroma Tivat u Crnoj Gori i 30km od međunarodnog aerodroma Dubrovnik u Hrvatskoj. Glavni grad Podgorica i njen međunarodni aerodrom udaljeni su 140 km.

Lazure Hotel & Marina 8 Smeštaj

Istorijska zgrada je smeštena u renoviranoj znamenitoj zgradi iz 18. veka, istorijskom kompleksu pod nazivom Lazaret. Otvoren je u septembru 2018. godine i nudi 24 sobe i apartmana, od kojih svaka ima jedinstven dizajn. Lazure Rezidencija je najnoviji objekat u okviru hotelskog kompleksa i sastoji se od 104 novoizgrađene sobe i apartmana, od kojih su svaki odlično opremljeni sa istom pažnjom za detalje.

Lazure Hotel & Marina 11 Usluga

Rosemarine restoran slavi tradicionalno crnogorsko gostoprimstvo i svežinu lokalnih sezonskih proizvoda. Očekuju vas mediteranski, južnoamerički i azijski specijaliteti sa pogledom na marinu ili u udobnom zatvorenom prostoru sa kaminom. Odmorite se u senci bora uz blagi povetarac u restoranu Augusto i uživajte u celodnevnom a la carte meniju i koktelima. Resetujte se u Atmosphere Spa & Wellness centru i izaberite tretman po vašoj meri. Pored spa centra i bazena, hotel nudi i usluge kao što su masaže, tretmani lica i grupni časovi fitnesa.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika