The Chedi Luštica Bay

Deo prvog "greenfield" projekta u Crnoj Gori, hotel Chedi je iskustvo samo za sebe. Chedi ima prestižnu lokaciju u ovom novoizgrađenom gradu. Stil i sadržaji poznati u Chedi hotelima ovde su predstavljeni u svom sjaju.

16673_mala_orig-1.jpg Lokacija

Smešten između smaragdne morske vode i planinskog područja, na ulazu u UNESCO-vu svetsku baštinu Boke, hotel Chedi je udaljen samo 12 km od aerodroma Tivat. Automobilom ili brodom možete lako doći do obližnjih gradova kao što su Radovići, Herceg Novi ili Dubrovnik. Područje zaliva Luštica je okruženo poznatim lokacijama koje morate videti, kao što su Plava pećina ili ostrvo Mamula i mnoga autentična ribarska sela.

16666_lw3156-101449743-grand-poolside-room_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel Chedi ima 45 soba i 5 suite-a i 61 kondominijum uključujući 4 suite-a i penthaus, što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela u ovoj oblasti. Sve sobe su u nežnim tonovima sa visokokvalitetnim nameštajem i izuzetnim pogledom na planine ili more. Prozori od poda do plafona obezbeđuju maksimalno prirodno osvetljenje, a veliki balkoni su savršeni za uživanje u prvoj jutarnjoj kafi. U luksuznim kupatilima postoji podno grejanje sa tušem i Laufen kadom, iz koje se pruža pogled na more.

16664_lw3156-98492661-the-spot-6016x4016_orig-1.jpg Usluga

Tri restorana i četiri bara nude hranu u rasponu od jednostavnih ukusa do složenih mešavina sastojaka. Restoran Spot, koji se nalazi na šetalištu marine, predstavlja opuštenu alternativu sa azijskim menijem. Welnes centar sa zatvorenim bazenom, privatnom plažom i infinity bazenom je luksuzno mesto za opuštanjee. Luštica Bay je mesto prvog golf terena u Crnoj Gori sa 18 rupa, koji je dizajnirao Gary Player. Hotel nudi transfere do i od hotela, kao i iznajmljivanje čamaca i jahti.

najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika