Mamula

Dobrodošli u tvrđavu iz 19. veka, člana grupacije Design Hotels - ostrvo Mamula, koje se ponosno nalazi na ulazu u UNESCO-vu svetsku baštinu, poznatu kao Bokokotorski zaliv.

19871 01mamulaisland Orig Lokacija

Smešteno na ulazu u Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, ostrvo Mamula je u neposrednoj blizini grada Herceg Novog i Dubrovnika u Hrvatskoj. Aerodrom Tivat je udaljen 20 km od ostrva. Aerodrom Ćilipi kod Dubrovnika udaljen je 30 km od ostrva. Transferi od kopna do ostrva se organizuju u dogovoru sa hotelom.

19875 05mamulaisland Orig Smeštaj

10 soba, 16 junior suite-ova i 6 suite-ova puni su svetlosti i intimnosti, uz posebnu pažnju na svaki detalj. Postoje četiri vrste soba koje možete izabrati između Garden, Sea, Skyi i Panoramic. Najekskluzivniji apartman je dvosobni Sky Suite. Smešten u Spa kuli, ovaj apartman povezuje 2 spavaće sobe i ima sopstveni privatni đakuzi sa četiri mesta. Svaka soba ima prekrasan pogled na Jadran i okolnu obalu. Sve sobe imaju kamin, nameštaj po meri i umetnička dela lokalnih umetnika.

19885 10mamulaisland Orig Usluga

Holistički spa centar i kulinarska vizija francusko-kanadske kuvarice Erica Archambault-e, zaokružuju ponudu objekta. U restoranu Kamena, set meni od šest jela savršen je pratilac vašeg zalaska sunca sa pogledom na more. Čista glava i mirno telo su ciljevi holističkog spa centra. Postoje tri bazena, zatvorena teretana i studiji (sa časovima), teretana na otvorenom i staza za trčanje. Ostrvski život možete u potpunosti doživeti uz jednu od Mamulinih kreativnih radionica „Atelier“ i „Studio“.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika