Nikki Beach Montenegro Hotel & Beach Club

Svetski poznata Nikki Beach otvorila je svoj prvi hotel i Beach Club na Jadranu u maju 2021. donoseći vam zadivljujući svet uživanja, opuštanja i luksuza.

19031_nn5d936_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u prelepom delu Tivatskog zaliva, Nikki Beach Hotel & Beach Club je udaljen samo 10 minuta vožnje brodom od Porto Montenegro. Stari grad Kotor udaljen je 10 km. Najbliži aerodrom je Tivat, udaljen 9 km od hotela.

19035_montenegroroomsultimatesuite012048x1366_orig-1.jpg Smeštaj

Kolekcija od 45 soba, suite-ova i apartmana kombinuje luksuz sa zabavom, sa modernim, svetlim i prostranim smeštajem dizajniranim da odražava lepotu zadivljujućeg prirodnog okruženja rizorta. Šest elemenata brenda: muzika, hrana, zabava, moda, film i umetnost istaknuti su u celom prostoru.

19027_nikkibeachmontenegromodel_orig-1.jpg Usluga

Pogled na Tivatski zaliv i ostrvo Gospa od Milosti oduzima dah. Hotel ima tri bazena, privatnu plažu, restoran i klub na plaži, sve dizajnirano za najsofisticiranije letnje uživanje. Restoran služi moderna, internacionalna jela, a klub na plaži nudi celodnevno muzičko iskustvo sa stalnim DJ-evima i muzičarima. Spa nudi širok spektar tretmana, masaža i terapija. Uživanje se nastavlja sa kozmetičkim salonom, saunom, hamam kadom i turskim kupatilom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika