Villa Geba

Villa Geba je savremeno skrovište na najekskluzivnijem poluostrvu na Jadranskom moru - Svetom Stefanu. Njen jedinstven stil, luksuzni sadržaji i vrhunska pažnja posvećena detaljima čine Vilu Gebu izuzetnom letnjom lokacijom.

16615_hutivvg-120432144-statue-with-view_orig-1.jpg Lokacija

Villa Geba se nalazi na najlepšoj mediteranskoj lokaciji, između plavog neba i divljeg pejzaža. Poluostrvo Sveti Stefan smatra se najprestižnijim delom Crne Gore i proglašeno je za jedno od 50 najlepših mesta na svetu od strane National Geographic-a. Vila je udaljena 30 minuta vožnje od aerodroma Tivat i nešto više od sat vremena vožnje od aerodroma Podgorica. Aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj udaljen je 2,5 sata vožnje.

16640_hutivvg-120433646-va-with-a-view_orig-1.jpg Smeštaj

Villa Gebo nudi samo osam luksuznih i individualno dizajniranih savremenih apartmana. Moderan dizajn i savremeni detalji dopunjuju njegovu atmosferu. Svaki apartman je dizajniran kao sopstveni mali svet, sa dekoracijom po meri i fantastičnim modernim dodacima. Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, što vam daje potpunu autonomiju. Skoro svi apartmani imaju terase koje vam omogućavaju da zaista uživate u pogledu.

16621_hutivvg-120432354-michel-figuet7954_orig-1.jpg Usluga

MUSE je proslavljeni hotelski restoran i bar, sa atmosferom i menijem inspirisanim pariskim bistroom. Elegantan dekor i izuzetna kolekcija vina upotpunjuju prefinjenu kuhinju. Vreme za opuštanje čeka vas u luksuznom spa centru Geba, ali možete uživati i u masažama u apartmanima. Za one koji žele da provedu dan van plaže, Vila nudi privatni bazen.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika