Hotel Kamp

Doživite luksuz, eleganciju i evropski glamur u hotelu Kämp. U prostranim sobama najluksuznijeg hotela u Helsinkiju, uživajte u boravku bilo da ste na poslovnom putu ili na odmoru. Tokom godina, Hotel Kämp je smestio članove kraljevske porodice i šefove država, kao i najpoznatije umetnike iz celog sveta. Bogata istorija hotela Kämp priča brojne priče o ljubavi, nezaboravnim trenucima i događajima u istoriji Finske.

6746_kamp-s-3_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Kämp se nalazi u centru Helsinkija, prekoputa parka Esplanade i usred najboljeg šoping distrikta u gradu. Dizajnerske prodavnice, luka i najvažnije znamenitosti udaljene su na samo korak od hotela. Tržni centar Galleria Esplanad nalazi se odmah pored hotela, a robna kuća Stockmann je udaljena samo nekoliko minuta hoda. Muzej umetnosti Ateneum i Muzej savremene umetnosti Kiasma takođe su udaljeni manje od 1 kilometra.

6741_kamp-s-1_orig-1.jpg Smeštaj

Vratite se u prošlost u jednoj od 179 romantičnih soba i suite-ova. Svaka od njih je fina restauracija dekora iz kasnog 19. veka, koja se može pohvaliti luksuznim mermernim kupatilima i ekskluzivnim sadržajima. Domaćin kraljevskih porodica, predsednika, poznatih umetnika i biznismena od ranog 19. veka, hotel Kämp održava svoju filozofiju luksuza i usluge svetske klase više od 100 godina.

6742_kamp-s-2_orig-1.jpg Usluga

Svetlo i prostrano okruženje prelepog hotelskog fitnes centra obećava da će pružiti jedinstveno iskustvo. U luksuznom spa centru Kämp uživajte u specijalnim aromaterapijskim tuševima, opuštajućim grejanim divanima, osvežavajućim efektima parne pećine i luksuznom turskom parnom kupatilu ukrašenom mozaikom.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika