Chalet Cragganmore

Kombinujući dinamičnu arhitekturu i stil enterijera sa vrhunskom lokacijom, Chalet Cragganmore je jedan od najupečatljivijih savremenih chalet-a u francuskim Alpima. The Times ga je proglasio brojem 1 za najbolji chalet na stazi za 2012. Ova vrhunska planinska kuća sa šest spavaćih soba nudi najbolji pogled na Alpe i jedinstven enterijer.

2144_cc3_orig-1.jpg Lokacija

Chalet se nalazi u mestu Chamonix. Centar je udaljen samo 5 minuta vožnje.

2145_cc4_orig-1.jpg Smeštaj

Dnevni boravak je dizajniran u vidu otvorenog plana sa trpezarijom i kuhinjom sa prozorima od poda do plafona i neverovatnim pogledom na Mont Blanc i Aiguille Du Dru. Viseća peć na drva koju je dizajnirao Renaud Chevallier je zapanjujući središnji deo kuće. Šest dvokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom dele zadivljujući pogled na Mont Blanc. Svaka soba ima jedinstven stil sa dizajnerskim tapetama i nameštajem. Sva kupatila su popločana grubo tesanim prirodnim kamenom, dok je jedan od kružnih tuševa fantastično postavljen kako bi uokvirio vrhunski pogled na planine.

2150_cc9_orig-1.jpg Usluga

Pored tima osoblja koje će vam biti na raspolaganju, tu su i brojni sadržaji kao što su kamin, potpuno opremljena teretana, iPod stanica, đakuzi, biblioteka (DVD), parking, sef, itd.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika