L’Apogée Courchevel

Smešten na netaknutim padinama francuskih Alpa, L'Apogée Courchevel je najnovije remek delo u Oetker kolekciji, nudeći najfinije evropsko gostoprimstvo po kojem je poznat, od hotela Du Cap-Eden-Roc do Le Bristol u Parizu. Apogée Courchevel je potpuno nov hotel dizajniran sa šik individualizmom koji kruniše Le Jardin Alpin, najlepšu lokaciju Courchevel-a 1850.

1785_ac1_orig-1.jpg Lokacija

L’Apogée Courchevel ima istaknutu poziciju u ekskluzivnom rizortu Courchevel 1850. Smešten u mirnoj šumi na najvišoj tački Le Jardin Alpin, nalazi se korak dalje od gužve i pruža gostima pravu alpsku atmosferu. Kao skijaška destinacija, Courchevel 1850 je poznat po svojim obimnim stazama koje izazivaju sve nivoe sposobnosti. Sa hotelskim objektima na samoj stazi, lokacija je takođe idealna za mlade i skijaše početnike.

1791_ac7_orig-3.jpg Smeštaj

Opremljeni mekim vunenim prekrivačima, toplim antilopom i krznom, svaki suite i soba su raskošna privatna čaura koja nudi topli odmor nakon dana provedenog na skijanju. Šest različitih kategorija suite-ova se kreće od 50 kvadratnih metara do raskošnih 110 kvadratnih metara, dok su sobe od 30 do 40 kvadratnih metara među najprostranijim u skijalištu. Chalet ‘L’Amarante’ od 525 kvadratnih metara pruža vam najbolje francusko gostoprimstvo u kombinaciji sa intimnošću stilskog doma. Chalet ima pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, od kojih svaka ima zadivljujući pogled na okolne planine. U chalet-u su vam na raspolaganju privatni batler i lični kuvar. Privatni lift sa direktnim pristupom skijaškim stazama omogućava gostima L’Amarantea da stignu do chalet-a u pravom stilu.

1789_ac5_orig-3.jpg Usluga

Le Spa de L’Apogée nudi gostima spokoj i relaksaciju. Postoji pet izvrsno dizajniranih soba koje nude Sisley tretmane i frizerski salon. Fitnes centar ima prvoklasnu opremu za teretanu, sa profesionalnim trenerima i fizioterapeutima koji su uvek na raspolaganju. Mozaik bazen sa sopstvenim đakuzijem je posebno mesto za uživanje.

Travel House savet

Ne morate pakovati svoju opremu – hotel ima vrhunsku prodavnicu i rental opreme za skijanje i direktan pristup stazama u dužini od 375 milja.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika