Gigi restorani

Gigi restorani slave italijansku kuhinju, opuštanje i finije stvari u životu. Smešteni na pažljivo odabranim lokacijama u Francuskoj: Pariz, Ramatuelle i Val d'Isere, svi restorani imaju specijalizovanu ponudu u skladu sa njihovim okruženjem.

gigi restaurants Koncept

Gigi je oličenje stanja duha estete koji je putnik, ponosan na svoje nasleđe i otvoren prema svetu. Harizmatičan, ćudljiv i ležeran, ali velikodušan i pozitivan, koji voli da prima goste u svoj dom i bude okružen prijateljima. Ako se prepoznate u ovom opisu, onda je Gigi koncept napravljen za vas. Zamišljen od strane Paris Society grupe, svaki restoran je jedinstven koncept koji donosi prepoznatljivu kombinaciju francuskog stila i italijanskih vibracija.

gigi restoran 1 Restorani

Sve restorane je dizajnirao francusko-meksički arhitekta Hugo Toro koji je uspešno doveo Italiju u Francusku. Svaki restoran ima prepoznatljivu kombinaciju detalja, događaja i ponuda. U Gigi Paris restoranu, veličanstveni pogledi na Pariz savršeno se uklapaju sa žutim Sienna mermerom. Dah ekstravagancije dolazi noću uz programe i muziku uživo. U Gigi Ramatuelle restoranu, koji se nalazi na plaži Pampelonne, koncept je više kao klub na plaži nego kao restoran. Ovde se možete rashladiti pored bazena u senci borova, ili ako ste roditelj uživati u Gigi Circus-u, dečijem klubu od 350m2 sa igralištem. Gigi Val d’Isere restoran svojim gostima nudi još više. Otkrijte lepotu zime u najvišem hotelu u francuskim Alpima, Le Refuge de Solaise, deo Gigi koncepta. Ovde je obedovanje dovedeno na najviši nivo.

gigi restoran 2 Hrana

U Gigi restoranima, italijanska gastronomija je izražena u svoj svojoj veličini. Od specijaliteta Arancini, Linguine Alle Vongole, Osso Bucco do VitelloTonnato, Torte Al Limone i Tiramisua, Gigi vas poziva na jedinstveno iskustvo autentičnog ukusa Italije. Gigi je otvorena za ručak i večeru sedam dana u nedelji. Preporučujemo da probate piće u Gigijevom Bellini Baru.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika