Casadelmar

Osetite vazduh tople letnje večeri na Korzici. Ovo je ostrvo na kome uvek možete da prepoznate mirise makije, dok slani ukus mora osvežava raspoloženje i tera vas dublje u pravo mediteransko iskustvo. Beskrajni šarm Korzike nikada ne prestaje da očarava. Ostrvo čiste, netaknute prirode.

2176_cdm5_orig-1.jpg Lokacija

Na južnoj obali Korzike nalazi se Hotel Casadelmar – značajno arhitektonsko dostignuće koje koje se ističe svojim oštrim linijama i jednostavnim oblicima.

2178_cdm7_orig-1.jpg Smeštaj

20 soba i suite-ova uređenih u najnovijem savremenom stilu sa zavesama crvene, narandžaste ili ljubičaste boje i vrhunskim unutrašnjim detaljima, uključujući Rietveld and Le Courbusier fotelje. Sobe imaju velike prozore, kamene podove i tkanine jarkih boja koje odražavaju i mir i dinamičnost života na Korzici.

2179_cdm8_orig-1.jpg Usluga

Možda je neočekivano za tako mali hotel, ali Casadelmar ima sopstveni spa i fitnes centar, sa enterijerom koji je možda umirujući kao i svaki tretman – podovi od kedra i crni stolovi za masažu, sa pogledom na zaliv. Najizbirljivija nepca biće oduševljena saznanjem da dok borave u Casadelmaru, mogu uživati u gurmanskoj kuhinji restorana sa Michelin zvezdom. Na terasi sa pogledom na zaliv, najbolja italijanska i mediteranska kuhinja će upotpuniti već nezaboravan boravak.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika