Cheval Blanc Paris

Prvo urbano utočište, Cheval Blanc, otvorilo je svoja vrata Gradu svetlosti. Osmišljen od strane Pitera Marina i inspirisan smelim, savremenim duhom, Cheval Blanc Paris odaje počast nasleđu Art Deco-a i francuskom umeću.

cheval blanc Lokacija

Na samo nekoliko koraka od Luvra i Marea, u 1. arondismanu, ispred Pont-Neuf-a, najstarijeg mosta na Seni, uzdiže se Cheval Blanc Paris.

19136_chevalblancvoguebusalexandretabastesep21story_orig (1) Smeštaj

Sa samo 72 sobe i apartmana, Cheval Blanc Paris je elegantan hotel u kojem se budite s pogledom na Senu. Sve sobe su ekskluzivne i prostrane, sa velikim prozorima. Jedno od remek dela je „L’Apartement“, stan od 1000m2 na 8. i 9. spratu, sa sopstvenim bazenom od 12,5 metara.

chevalblanc2 Usluga

Arno Donkel, šef kuhinje, i Maksim Frederik, poslastičar, pozivaju goste da krenu na putovanje ukusa. Kulinarska umetnost je orkestrirana sa smelošću i delikatnošću u četiri restorana i bara hotela. The Dior Spa Cheval Blanc Paris se može pohvaliti sa 6 soba za tretmane, bazenom i najsavremenijim objektima za vežbanje. Daleko od pariske vreve, infinity bazen sa svojim mozaicima koje je ručno izradio Majkl Majer otkriva mirno utočište u srcu grada.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika