Bulgari Hotel Paris

Smešten na Aveniji George V u „Zlatnom trouglu“, domu luksuza i mode francuske prestonice, između Sene i Champs-Élysées-a, Bulgari Hotel Paris je nova vrsta hotelskog iskustva u kome se italijansko gostoprimstvo susreće sa juvelirstvom Bulgari-ja i slavnom istorijom Grada svetlosti.

19858_bh-parisheroshot_orig-1.jpg Lokacija

Elegantno smešten na aveniji George V, Bulgari Hotel Paris je najnoviji dragulj u Gradu svetlosti. Ovaj kvart, nesumnjivo najekskluzivniji u Parizu, čine avenija George V, Champs-Elysees i avenija Montaigne. Aerodromi su udaljeni na oko 1 sat vožnje od hotela.

19853_bh-parisbulgari-suitebedroom703_orig-1.jpg Smeštaj

Unutrašnjost hotela, koju je u potpunosti dizajnirao italijanski arhitektonski studio Antonio Citterio Patricia Viel, sadrži 76 soba i suite-ova, uključujući Bulgari Penthouse, izuzetan privatni apartman od skoro 400 kvadratnih metara sa sopstvenim panoramskim krovnim vrtom od 569 kvadratnih metara sa pogledom na sve ikone prestonice. Zgradu i fasadu hotela Bulgari Paris dizajnirao je Antonio Citterio Patricia Viel u saradnji sa francuskom arhitektonskom firmom Valode & Pistre.

19857_bh-parispenthousedining-roomnight_orig-3.jpg Usluga

Spa i kupatila su prepoznatljiv deo Bulgari-ja. Spa zauzima 1300 kvadratnih metara na dva nivoa, i to je prostor u potpunosti posvećen unutrašnjem i fizičkom blagostanju, relaksaciji i sportu. Fitnes prostor od 120 kvadratnih metara takođe uključuje privatni studio. Il Ristorante – Niko Romito u Bulgari Hotelu Paris ponovo otkriva tradiciju transalpske kuhinje, fokusirajući se na osnovne sastojke i karakteristike “Made in Italy” kulture, elegancije i vitalnosti. Sa šefom kuhinje Nikom Romitom sa tri Michelin zvezdice, svaki element restorana je pažljivo odabran da stvori intimno i očaravajuće iskustvo. Privatna trpezarija za osam osoba može biti rezervisana za posebne prilike i intimne večere.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika