Le Bristol Paris

Vrhunska usluga i elegancija bez premca čine Le Bristol Paris jednim od najboljih hotela u francuskoj prestonici. Hotel se nalazi u prestižnoj ulici Faubourg Saint-Honoré, u srcu pariske modne i umetničke četvrti, gde dočekuje svoje cenjene goste od 1925. godine.

1500_lb1_orig-1.jpg Lokacija

Le Bristol Paris se nalazi u čuvenoj ulici Faubourg Saint-Honoré, na samo nekoliko koraka od Champs-Elysées, trga Concorde i avenije Montaigne. Nalazi se na 10 minuta od vrtova Tuileries, muzeja Luvr, muzeja d’Orsay i opere Garnier.

1503_lb4_orig-1.jpg Smeštaj

Još od 1925. godine hotel dočekuje svoje cenjene goste u svojih 188 soba i suite-ova. Prostrane i svetle sobe i suite-ovi su prošli kroz opsežno renoviranje i uređeni su u klasičnom stilu osamnaestog veka. Tkanine se biraju samo od najprestižnijih kompanija. Slike i ogledala su autentični, jer reprodukcije nisu dozvoljene u Le Bristolu, koji je u vlasništvu porodice kolekcionara umetnosti.

1502_lb3_orig-1.jpg Usluga

Le Bristol Paris se može pohvaliti bazenom sa prekrasnim pogledom na pariske krovove, i Spa Le Bristol by La Prairie, koja se sastoji od osam soba za tretmane, fitnes centra i dečijeg kluba. Kuvar Erik Frešon, sa trostrukom Michelin zvezdicom, odgovoran je za restorane i barove u Le Bristol Paris, i pruža vam različita gastronomska iskustva.

Travel House savet

Uživajte u popodnevnom čaju dok velikani visoke mode (Celine, Saint-Laurent, Givenchy) paradiraju svojim najnovijim kolekcijama u Le Jardin Francais tokom modnih subota u hotelu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika