Hotel Le Royal Monceau - Raffles Paris

Pariska palata. Umetnost luksuza. Romansa Pariza. Legenda koja je Le Royal Monceau Raffles Paris je oaza šarma i smirenosti u srcu Pariza.

16091_lw0642-36059368-1bis_orig-1.jpg Lokacija

U neposrednoj blizini Trijumfalne kapije, Champs Elysées-a i prelepog parka Monso, nalazi se jedno od najvažnijih mesta na kome možete doživeti lepotu i stil ovog izuzetnog grada.

16094_presidentalsuite-2-le-royal-monceau-raffles-paris-72dpi330_orig-1.jpg Smeštaj

Potpuno transformisan od strane poznatog francuskog dizajnera Filipa Starka i inspirisan kultnim epohama 1940-ih i 50-ih. Luksuzni šik dekor je u skladu sa istorijom zgrade, u stilu Art Deco-a, ali ima upečatljivu i inspirativnu individualnost. Doživljaj ulaska u sobu je kao da posećujete dragog prijatelja koji vam je predao ključeve od njegove privatne kuće – gde su dekor, ornamenti i umetnička dela deo lične priče. Hotel ima 149 luksuznih soba, uključujući 3 zadivljujuća predsednička apartmana.

16095_lw0642-58193857-royal-monceau-raffles-pierre-herm-ispahan_orig-1.jpg Usluga

Šik i iznenađujuće, sve što biste očekivali od hotela svetske klase dostupno je u Le Royal Monceau Raffles hotelu i još mnogo toga. Kulinarske kreacije koje će oduševiti svakog gosta, upečatljiva umetnost, opuštajući spa centar, bazen i saune, ekskluzivni butici, čak i umetnički konsijerž. Dodajte tome neponovljivu uslugu, oko za detalje i šarmantno, ljubazno osoblje. Dva restorana su u centru pažnje pod upravom šefa kuhinje Lorana Andrea i poslastičara Pjera Ermea: La Cuisine i II Carpaccio, oba sa po jednom Michelin zvezdicom. Bioskop Katara sa 99 sedišta postao je jedan od najekskluzivnijih bioskopa u gradu, dok je Cigar lounge, Club Vinales, bekstvo u ekskluzivnost i zadovoljstvo – privatni klub koji je strogo rezervisan za članove i goste. Najnoviji dodatak neverovatnom portfoliju restorana je Matsuhisa Paris, restoran poznatog kuvara Nobu Matsuhisa.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika