Mandarin Oriental Paris

U srcu jednog od najlepših gradova na svetu, Mandarin Oriental Paris vas dočekuje sa stilom, luksuzom i toplinom. Mandarin Oriental Paris se nalazi u jednoj od najotmjenijih ulica na svetu, Saint-Honoré, okruženoj visokom modom i na korak od Luvra.

1512_mop1_orig-1.jpg Lokacija

Veoma tražena adresa u ulici Saint-Honoré nalazi se u blizini nekih od najekskluzivnijih svetskih modnih kuća i najpoznatijih gradskih atrakcija: blizu Place Vendôme; samo nekoliko minuta od elegantnih vrtova Tuileries, Luvra i Opere Garnier; u srcu pariskog centra visoke mode.

1516_mop5_orig-1.jpg Smeštaj

Inspirativni dizajn je prilagođen potrebama pronicljivih putnika. Fenomenalna kupatila, luksuzni materijali i sofisticirana tehnologija neprestano oduševljavaju. Vrhunska zvučna izolacija obezbeđuje mirne noći sa pogledom na moderan Saint Honoré. Sve sobe su prostrane; neke imaju balkone sa pogledom na prelepe vrtove. Kombinujući moderan stil sa art deco i orijentalnim detaljima, 99 soba i 39 apartmana su među najprostranijim u Parizu.

1517_mop6_orig-1.jpg Usluga

Mesto mira koji se prostire na dva sprata, MO spa nudi holističko okruženje u kojem se možete podmladiti. Dizajniran kao utočište za čula, spa u Mandarin Oriental hotelu slavi svakog gosta kao pojedinca. Zaronite i uživajte u sveobuhvatnim fitnes sadržajima. Sa bazenom i potpuno opremljenim fitnes centrom, postoji više od jednog načina da ostanete u formi. Od modernih restorana u Kameliji do visoke kuhinje Sur Mesura, kuvar Thierry Marx vam donosi gurmansko iskustvo kao nijedno drugo.

Travel House savet

Za putnike koji žele da obeduju u najboljim i najnovijim restoranima u Parizu, obavezne su rezervacije unapred. Pošaljite email konsijerž odeljenju dve nedelje pre dolaska za listu trenutnih popularnih restorana i obezbedite sto na vreme.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika