Nolinski Paris

Prvi u kolekciji jedinstvenih hotela, Nolinski kombinuje prefinjenost sa smelošću i savršenstvo sa daškom ludog duha. Ovo mesto nosi koloritnu prefinjenost dekoratera Jean Louis Deniot-a.

19659_nolinski-17_orig-1.jpg Lokacija

Nekoliko kaldrmi od Comédie Française, Rue Saint-Honoré i vrtova Palais Royal, u oblasti bogatoj istorijom i elegancijom iz doba Haussmann-a, nalazi se hotel Nolinski koji odjekuje francuskom umetnošću i stilom. Oba pariska aerodroma su udaljena oko 50 minuta.

19670_nolinski-26_orig-1.jpg Smeštaj

Jean-Louis Deniot je stvorio istinsku harmoniju koja se oslanja na emocije. Prostor, udobnost i stil su tri ključna elementa koja definišu svakih 45 soba i apartmana. Genijalno zamišljeni, apartmani se ističu svojom blistavošću. Atmosfera je mirna i pedantna. Apartman Josephine, najpoznatiji apartman hotela, pruža delikatnost i prefinjeni nameštaj. Uživajte na balkonu u neverovatnom pogledu na aveniju de l’Opera.

19662_nolinski-23_orig-1.jpg Usluga

Restoran Nolinski predstavlja savremenu kuhinju koja sadrži sveže i neočekivane teksture, boje i ukuse. Ovde, njegov šef kuhinje, Filip Hronopulos, koji je već dobio Michelin zvezdicu u restoranu Palais Royal, slavi jedinstvenu, kosmopolitsku kuhinju prožetu mediteranskim akcentima. U centru Velikog salona, u privatnom, prigušenom okruženju možete uživati u novom koktel baru sa raznovrsnim koktelima, moktelima i laganim menijem koji je dizajnirao Filip Hronopulos. Dozvolite svom telu i umu da se revitalizuju u potpunoj harmoniji u Nolinski by La Colline spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika