Shangri-La Paris

Nekadašni dom Rolanda Bonaparte, unuka Napoleona Bonaparte, hotel Shangri-La u Parizu sa elegantnom fasadom, stilskim nameštajem i finim zanatskim radovima, pruža vrhunsko luksuzno iskustvo.

2217_slp1_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Shangri-La se nalazi u centru 16. arondismana, na samo nekoliko minuta od trgova Etats-Unis, Iéna i Trocadero. “Zlatni trougao”, Champs-Elysées i bezbroj luksuznih butika i muzeja su takođe samo na korak od hotela.

2218_slp2_orig-3.jpg Smeštaj

Svaka sobe i suite je posebno dizajniran. Većina soba i suite-ova su dovoljno velike i opremljene da ugoste prijatelje, porodice ili poslovne partnere. Osim Signature Suite-a, sve sobe i apartmani su uređeni u nijansama plave, bele i bež boje, kombinujući evropsko carstvo i azijsku estetiku. Enterijeri nude ugodan sklad tekstura i boja, od tapeta sa svilenim nitima, reljefnih zidnih panela, do prefinjenog nameštaja sa kristalnim detaljima.

2221_slp6_orig-1.jpg Usluga

Hotelski wellness centar uključuje fitnes, zatvoreni bazen veličine 15x6m sa otvorenom terasom i CARITA Beauty Centar. Gosti se mogu odlučiti za ležernu večeru pod zadivljujućom staklenom kupolom u La Bauhinia restoranu, za francusku gurmansku večeru u L’Abeilleu restoranu sa 2 Michelin zvezdice, ili za autentično kinesko kulinarsko putovanje u prvom Shang Palace restoranu u Evropi sa 1 Michelin zvezdicom.

Travel House savet

Ništa nije romantičnije od večere na vašoj privatnoj terasi u Terrace Eiffel Tower View Suite-u, gledajući u svetla Ajfelovog tornja koja se reflektuju na Seni.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika