The Peninsula Paris

Grupacija The Peninsula Hotels čini svoj veliki ulaz u Evropu sa hotelom Peninsula Paris, postavljajući nove standarde u dizajnu, luksuzu i udobnosti. Najnovije poglavlje Peninsule donosi novi nivo elegancije i luksuza u “Grad svetlosti”.

6666_peninsula-paris-loc_orig-1.jpg Lokacija

Savršeno lociran na aveniji Kléber, na samo nekoliko koraka od Trijumfalne kapije, The Peninsula se nalazi u srcu Pariza, na pešačkoj udaljenosti od nekih od najpoznatijih svetskih spomenika, muzeja i luksuznih šoping distrikta. Peninsula Paris se nalazi u zgradi iz kasnog 19. veka, koja je prvi put otvorena kao jedan od najluksuznijih „grand hotela“ u Parizu 1908. godine. Prožeto istorijom, imanje je pažljivo restaurirano i diskretno modernizovano uz vrhunsku udobnost 21. veka.

6664_peninsula-paris-12_orig-3.jpg Smeštaj

200 soba, uključujući 34 apartmana, među najvećima su u Parizu. Pet apartmana ima svoju baštu na krovu. Kupatila su obložena mermerom, sa televizijskim ekranima pored kade, velikim tuševima i Oscar de la Renta prozvodima. Spavaće sobe su u paleti meke sive i krem boje, u svili i koži i svetlim i tamnim drvetom. Stolice i otomani potiču iz Rosello-a; sofe i kreveti su iz Laval-a, a tepisi iz Tai Ping-a. Svaka od soba omogućava gostima besplatne telefonske pozive bilo gde u svetu i opremljena je štampačem, aparatom za kafu, sušačem za nokte i tabletom kojim možete upravljati svim funkcijama – od prigušivanja svetla do naručivanja doručka.

6667_the-peninsula-paris-team_orig-1.jpg Usluga

Jean-Edern Hurstel, koji je postao slavna ličnost u Francuskoj nakon što se pojavio kao takmičar u MasterChef programu, imenovan je za šefa kuhinje hotela. On nadgleda rad u restoranima, uključujući kantonski restoran LiLi i restoran na krovu L’Oiseau Blanc, koji nudi pogled na grad od 360 stepeni. Spa centar sadrži zatvoreni bazen od 22 metra i niz specijalističkih tretmana. Vozni park hotela je kolekcija BMW-ova, Mini Cooper-a i dva Rolls-Royce-a koji su na raspolaganju gostima koji žele da se provozaju gradom.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika