Four Seasons Hotel George V

Four Seasons Hotel George V u Parizu, osmospratnica izgrađena 1928. godine, nudi 244 luksuzne sobe, izuzetnu umetničku kolekciju i kosmopolitske restorane u neposrednoj blizini Champs-Elysées.

1719_fsp_orig-3.jpg Lokacija

Smešten na samo nekoliko koraka od Champs-Elysées-a, sa privatnim terasama, sa ljubavlju restauriranim tapiserijama iz 18. veka i duhom elegancije i šarma, Four Seasons Hotel George V redefiniše luksuz u Gradu svetlosti.

1724_fsp5_orig-1.jpg Smeštaj

244 luksuznih soba i apartmana – od kojih mnogi imaju privatne terase sa pogledom na grad – blistaju jedinstvenim arhitektonskim detaljima. U osmospratnoj znamenitoj zgradi iz 1928. godine, uživaćete u jedinstvenim detaljima dizajna, luksuznim karakteristikama i jedinstvenim pogledima na Pariz.

1726_fsp7_orig-3.jpg Usluga

The Health Club nudi čitav niz najsavremenijih vežbi i kardiovaskularne opreme. Oko bazena i hidromasažnog bazena, izuzetni murali okružuju vas vrtovima Versaja. Samo dva meseca nakon otvaranja, Le Cinq je nagrađen svojom prvom Michelin zvezdom, a tokom prve godine, prestižna druga zvezda dodeljena je ovom izvrsnom restoranu u Four Seasons George V hotelu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika