Hotel de Crillon, a Rosewood Hotel

Ponosan, kao jedno od pariskih znamenitosti istorije i dizajna, Hotel de Crillon je mesto gde ćete iskusiti pravo značenje umetnosti življenja. Nekada palata kralja Luja XV, odlikuje se raskošom i kraljevskom atmosferom.

15458_hotel-de-crillon24_orig-1.jpg Lokacija

Hotel ima odličnu lokaciju, smešten u srcu Pariza na trgu Concorde, koji je izgradio Anž-Žak Gabrijel u 18. veku. Svi poznati muzeji i atrakcije nalaze se u neposrednoj blizini hotela. Najbliži aerodrom je Orli, udaljen 24 km od hotela.

15444_hotel-de-crillon10_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel de Crillon ima 78 soba, 36 suite-ova i 10 karakterističnih apartmana koji oličavaju pariski rezidencijalni stil koji je podjednako topao i prefinjen. Sobe i apartmani su elegantno uređeni nameštajem po meri, prelepim antikvitetima i pažljivo odabranim umetničkim predmetima. Karl Lagerfeld je dizajnirao dva apartmana.

15448_hotel-de-crillon14_orig-1.jpg Usluga

Restorani i barovi hotela de Crillon su atrakcije sami po sebi. U restoranu L’Ecrinis svake večeri samo 22 gosta bivaju uvedeni u intimni dekor salona Citronniers iz 18. veka kako bi uživali u divnim, kreativnim jelima mladog kuvara Christopher Hache-a, čiji je prethodni restoran u hotelu dobio Michelinovu zvezdu. Hotelski spa – Sense, A Rosewood, poseduje zatvoreni bazen sa jedinstvenim dekorom i kaminom.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika