Hotel La Réserve

Elegantno neutralan i ekstravagantno prostran, La Réserve Paris je skup apartmana koji gledaju na Ajfelov toranj, savršen za putnike koji dolaze sa porodicom, prijateljima, pratnjom ili telohraniteljima. Kombinujući najnovija tehnološka dostignuća sa zadivljujućim savremenim dekorom, La Réserve Paris je izuzetan, prestižan hotel, dizajniran za potpunu udobnost i privatnost, do najsitnijih detalja.

5409_apt28_orig-1.jpg Lokacija

Odlična lokacija, na trgu Trocadero, u 16. arondismanu, nudi sigurno, privatno utočište sa deset apartmana površine od 150 do 300 kvadratnih metara, sa spektakularnim pogledom na Ajfelov toranj. Jedinstvena lokacija za sva vaša putovanja u Pariz.

5390_60557958h1bedroom_orig-1.jpg Smeštaj

Hotelski apartmani nude prefinjenu eleganciju i moderni dizajn. Arhitekta Rémi Tessier, koji je pokupio priznanja za svoj rad na dizajniranju luksuznih jahti, je efikasno i elegantno iskoristio prostor u apartmanima koji bi se mogli uporediti sa ekstravagantnim jahtama koje plove Mediteranom.

5392_60557974h1champagne-welcome_orig-1.jpg Usluga

Svaki od apartmana ima širok spektar usluga, uključujući: uslužno parkiranje vozila, konsijerž koji je spreman da odgovori na sve vaše potrebe, sef, bezbednosni sistem, širok izbor knjiga i muzike… Profesionalni kuvar će spremiti sve vaše obroke po želji, jela za posebne prilike ili izuzetne prijeme. Dostupan je široki spektar usluga lične nege: masaže, frizure, manikir, pedikir i još mnogo toga.

Travel House savet

Terasa apartmana broj 10 je idealana za uživanje u aperitivu u toku leta.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika