Royal Champagne Hotel & Spa

Iznad vinograda, u živopisnom mestu Champillon nalazi se Royal Champagne Hotel & Spa, očaravajuća oaza za ljubitelje finog vina, opuštanja i prirode. Ovo je prvi savremeni luksuzni hotel u Šampanju, okružen mestima UNESCO-ve svetske baštine.

16795_mala_orig-1.jpg Lokacija

Royal Champagne Hotel & Spa koji gleda na šarmantna sela Champillon i Hautvilliers, nalazi se na samo dva sata od Pariza i 90 minuta od aerodroma Šarl de Gol. Nalazi se na 10 minuta od Epernea, glavnog grada Šampanje i na 20 minuta vožnje od Remsa.

champagne Smeštaj

Prirodni tonovi okoline poslužili su kao savršena inspiracija za arhitektu Đovanija Pejsa. Svaki deo hotela naglašava zelenu dolinu kojom je okružen. Postoji 49 prostranih soba i apartmana, od kojih svaka ima meke tonove, terase sa pogledom na vinograde i toaletne produkte iz Hermesa.

16792_a41e42d777a2a0fda319ca453bbb42e621d66594_orig-1.jpg Usluga

Kuhinja sa Michelin zvezdom u restoranu Le Royal i poznati kuvar Jean-Denis Rieubland vas očekuju. Wellness centar od 16.000 kvadratnih stopa u Royal Champagne hotelu nudi gostima holističke spa terapije sa Biologique Recherche tretmanima. Postoji devet soba za tretmane; najsavremeniji fitnes objekat; studio za jogu obložen drvetom; sauna sa eukaliptusom; hamam obložen mozaicima. Nakon uživanja u spa i wellness centru ili na bazenu, posetite privatnog somelijera hotela, jer ovde je degustacija vina neophodna. Ne propustite priliku da na električnim biciklima prođete pored vinograda Tattinger i Moët & Chandon.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika