Terre Blanche Spa & Golf Resort

Ovaj luksuzni rizort od 300 hektara na izvanrednom imanju na jugu Francuske kombinuje šarm i karakter Provanse sa šikom Azurne obale.

3877 Tb14 Orig Lokacija

U Provansi, u blizini Kana i Francuske rivijere, Terre Blanche Spa & Golf Resort je rangiran među najboljim hotelskim rizortima na svetu, nudi najbolje u luksuzu, odmoru, sportu i uživanju. Napunite baterije, uživajte u gastronomiji Provanse, posetite sela i vinograde u regionu ili odigrajte partiju golfa. Terre Blanche je zemlja inspiracije za jedinstven boravak, savršeno prilagođen svakoj vašoj želji.

1491 Tb3 Orig Smeštaj

Terre Blanche sa svim svojim suite-ovima i vilama, garantovano će vam ponuditi prostor za odmor, udobnost i privatnost. Opremljeni su brojnim tehnološkim detaljima, kao što su brzi internet i ravni ekran sa multimedijalnom konzolom. Pored toga, tu je i sjajan garderober koja vam omogućava da se raspakujete i udobno smestite, bez obzira na dužinu vašeg boravka. Izuzetno prostrana mermerna kupatila su opremljena kadom, odvojenim tušem sa staklenim paravanima i duplim umivaonikom, a većina ima prozore koji propuštaju prirodno svetlo. Dekor, a posebno grejni pod i vrhunski mermerni mozaici, daju celini toplu, harmoničnu atmosferu.

1496 Tb8 Orig (1) Golf

Bilo je potrebno četiri godine rada da bi Terre Blanche postalo jedno od najprestižnijih mesta na svetu za entuzijaste golfa. Golf teren je otvoren u martu 2004. godine i staza „Le Château“ važi za jednu od najboljih u kontinentalnom delu Evrope. Dugačka je 6.616 metara / 7.235 jardi i ističe se po svojim spektakularnim karakteristikama. Staza Riou sa strmim putevima i zelenilom je tehnički izazovna i zabavna. Ova spektakularna staza od 6.005 metara / 6.567 jardi zahteva ozbiljnu strategiju igre.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika