Le K2 Chogori

K2 Chogori nudi suptilno i sofisticirano okruženje u kojem možete uživati u radostima izvanrednog planinskog života. Dopustite da vas uljuljka zimska atmosfera i uživajte u brojnim aktivnostima koje skijalište nudi.

19477_le-k2-chogori-19_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u Val d’Isere, K2 Chogori je samo nekoliko minuta od legendarnog skijališta Val d’Iser – Tignes. Resort nudi izuzetan panoramski pogled na okolne planine i zvonik crkve Svetog Bernarda.

19479_le-k2-chogori-4_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe i apartmani, zajedno sa dva penthausa, nude zadivljujući pogled na ovo istorijsko mesto. Sobe su inspirisane alpskim brvnarama u kojima elegantno brušeno drvo krasi zidove, kako bi se stvorio vrhunski i udoban ambijent. Sa raskošnim dizajnom enterijera, dostojnim sveta visoke mode, K2 Chogori predstavlja svoje veličanstvene penthause, koji se prostiru na skoro 120 m² i sadrže 2 spavaće sobe i dnevni boravak.

19478_le-k2-chogori-17_orig-1.jpg Usluga

U svom restoranu L’Altiplano 2.0, kuvar Rikardo Berto stvara izuzetna jela inspirisana kulturom i originalnošću peruanske kuhinje. Sunčana terasa bara Le 1954 je mesto gde će vam glavni barmen prezentovati svoju umetnost miksologije. Po povratku sa skijanja, uputite se u Goji Spa, nazvanom po delikatnim bobicama koje rastu u brdima Himalaja i koje su poznate kao „crveni dijamanti“ zbog svojih neverovatnih prednosti.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika