Aegean Melathron Thalasso & Spa

Aegean Melathron je luksuzni hotel sa 5 zvezdica, član grupe Aegean Star Hotels Group. Nalazi se na poluostrvu Kasandra na lokaciji koja oduzima dah i nudi kontrastne prirodne pejzaže jedinstvene lepote. Hotel je okružen zelenilom šumovitog područja koje seže sve do zlatne plaže i kristalno čistih plavih voda zaliva Toroni.

Aegean Melathron Aerial 2 Lokacija

Hotel se nalazi na prvom prstu Halkidikija, u Kasandri, između mesta Kalithea i Kriopigi. Udaljen je 80 km od solunskog aerodroma i 3 km od užurbanog mesta Kalithea, koje nudi mnogo atraktivnih mogućnosti za zabavu. Od Soluna do hotela možete doći privatnim transferom, taksijem ili autobusom.

Aegean Melathron Double Sea View 1 Smeštaj

Hotel raspolaže sa 255 soba različitih tipova, kao što su dvokrevetne sobe, Junior Suite-ovi, suite-ovi, mezonete i suite-ovi sa privatnim bazenom. Izgrađen je sa dve strane magistralnog puta i povezan je privatnim pešačkim podvožnjakom. Sobe u gornjem delu hotela imaju pogled na bazen, a sobe u donjem delu hotela imaju pogled na more. U okviru kompleksa je dostupna usluga električnog klupskog prevoza automobila. Bez obzira na vrstu sobe, dekoracija je impresivna i sve su opremljene modernim sadržajima hotela sa 5 zvezdica. Po dolasku, goste u sobama očekuje paket dobrodošlice koji se sastoji od korpe voća, flaše vina i mineralne vode. Prilikom odlaska, oproštajni poklon će ih podsetiti na srećne trenutke koje su doživeli u hotelu.

Aegeanmelathron Thalassabeachbar 25 Usluga

Krenite na gastronomsko putovanje u restoranima sa širokim izborom za ručak ili večeru. Uživajte u grickalicama, grčkim i internacionalnim jelima hotelskog talentovanog i nagrađivanog kuvara. Hotel nudi 4 restorana i 6 barova za vrhunsko uživanje. AEGEAN SPA nudi gostima opuštanje i podmlađivanje tela i oslobađanja od emocionalnog umora i stresa. Posle nekoliko poseta „AEGEAN SPA” osećaćete se kao nova osoba, okrepljeni i puni zdravlja. Potpuno kvalifikovani terapeuti „AEGEAN SPA” primenjuju najefikasnije metode za obnavljanje energetskog balansa tela, regulisanje metaboličkih procesa i smanjenje nivoa stresa.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Hotel ima privatnu plažu dugu 200 m sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, na kojoj se nalazi Sea Sport centar gde možete probati razne aktivnosti: skijanje na vodi, jet ski, pedaline, kanui, kite-surfing i još mnogo toga.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika