Akti Ouranoupoli Beach Resort

Akti Ouranoupoli Beach Resort vas poziva da uživate u jedinstvenom odmoru, kombinujući neuporedivo gostoprimstvo, zadivljujuće znamenitosti i istinski tradicionalne grčke ukuse.

Default Lokacija

U mestu Uranopolis na Halkidikiju, samo nekoliko kilometara pre ulaska u Atos i sat i po od grada Soluna, nalazi se hotel Akti Ouranoupoli Beach Resort. Izgrađen na obali, na jednoj od najlepših plaža Halkidikija, sa predivnim pogledom na ostrvo Amulijani i Sitoniju, impresivni hotel Akti Ouranoupoli Beach Resort vas poziva da uživate u jedinstvenom odmoru, kombinujući neuporedivo gostoprimstvo, zadivljujuće znamenitosti i istinski tradicionalne grčke ukuse.

Akti Ouranoupoli Beach Resort 8 Smeštaj

Hotel se sastoji od modernih i komfornih smeštajnih jedinica različitih tipova (dvokrevetne, trokrevetne, porodične i superior dvokrevetne sobe), sve sa pogledom na more ili na baštu hotela.

Akti Ouranoupoli Beach Resort 9 Usluga

Neposredno ispred hotela Akti Ouranoupoli Beach Resort, nalaze se privatne bajkovite plaže i kristalno čisto more. U hotelu se nalaze sofisticiran restoran, fantastična sala za doručak, prostran bar pored bazena, potpuno opremljen beach bar kao i a la carte restoran i mini market. Za mališane tu je bazen za decu, igralište i igraonica koji nude beskrajne sate zabave. Gostima hotela Akti Ouranoupoli Beach Resort obezbeđena su parking mesta.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Centar za sportove na vodi „Posejdon“ se nalazi na samo 50 metara od plaže i nudi širok spektar zabave i aktovnosti, poput vožnje kanuima, jet ski, jedrenje na dasci, iznajmljivanje čamaca i još mnogo toga.

 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika