Alexander The Great Beach Hotel

Smešten iznad čuvene beskrajne peščane plaže Kasandre, hotel obećava da će postati vaša idealna lokacija za odmor. Intimna atmosfera, ljubazno osoblje i ukusni specijaliteti lokalne kuhinje vas čekaju.

Alexander The Great Beach Hotel 2 Lokacija

Hotel se nalazi 2,5 km južno od grada Kalithea i 1,5 km od Kriopigija na Kasandri, najlegendarnijem poluostrvu Halkidikija. Lociran je direktno iznad prelepog zaliva sa peščanom plažom koja se blago spušta do ivice vode. Aerodrom u Solunu je udaljen 80 km.

Alexander The Great Beach Hotel 14 Smeštaj

Hotel nudi ukupno 216 različitih tipova soba: 8 suite-a, 4 junior suite-a, 8 studio apartmana i 196 soba u glavnoj zgradi hotela i aneksima. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TV, sef, mini bar, fen i toaletni pribor. Wi-Fi je dostupan uz doplatu.

Alexander The Great Beach Hotel 8 Usluga

Zasnovana na mediteranskoj kuhinji, sva jela je specijalno osmislio Tassos Ferekidis, izvršni kuvar i poznati profesor, sa brojnim nacionalnim i međunarodnim nagradama. Sastojci uključuju lokalne proizvode najboljeg kvaliteta, svežu ribu iz regiona i domaće proizvode kompanije P.A.P Corp, dostupne za prodaju na mini marketu i recepciji. Roxani je glavni restoran hotela, a takođe u okviru rizorta postoje taverna i 3 bara.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Hotel pruža veliki broj aktivnosti za goste svih uzrasta, kao i raznovrsne ture brodom i kopnom (tura sa degustacijom vina, ruralna Halkidiki tura, Toroneos tura, Pella & Vergina tura i još mnoge druge).

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika