Alexandros Palace Hotel & Suites

Smešten na veličanstvenoj zelenoj lokaciji, prožet sjajem netaknute prirode, ovaj porodični rizort na Halkidikiju obećava odličan odmor na plaži sa plavom zastavom. Otkrijte nova iskustva, provedite vikend u spa centru ili se jednostavno prepustite umirujućem ambijentu prirodnog pejzaža.

Alexandros Palace 8 Lokacija

Hotel se nalazi na mirnoj i atraktivnoj lokaciji, u Uranopolisu na poluostrvu Kasandra. Do centra grada Uranopolisa je udaljen oko 7 km, a od aerodroma u Solunu oko 110 km.

Alexandros Palace 10 Smeštaj

Izaberite svoju savršenu sobu, suite ili porodični apartman duž ove zadivljujuće obale. Udobnost i opuštena atmosfera su glavne karakteristke smeštaja hotela. Ovde ćete pronaći sobe i suite-ove u modernom i tradicionalnom stilu, dizajnirane na način da maksimiziraju prostor i pruže najudobniji mogući odmor.

Alexandros Palace 15 Usluga

Izuzetni sastojci pripremljeni do savršenstva, pokazuju veličanstvenost mediteranske kuhinje u hotelu Alexandros Palace. Započnite jutro sa tradicionalnim grčkim doručkom. Probajte poslastice Mediterana i još mnogo toga u restoranu Thalassa. Prepustite se svim ukusima po želji u Elia, a la carte restoranu. Učinite večeri zabavnijim u jednom od barova. Istražite vezu između istorije i duhovnosti kroz monaške proizvode u izložbenoj radnji hotela. Spa centar nudi razne tretmane i terapije za lice i telo, koji imaju za cilj da pojačaju osećaj spokoja, smirenosti i opuštenosti. Sadržaji obuhvataju zagrejani, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno/tursko kupatilo, kao i sobe za masažu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

Savet eksperta

Za najmlađe goste, hotel nudi Mini Club sa raznim aktivnostima kao što su društvene igre, slikanje, zabavna edukacija, i igraonicu na otvorenom sa ljuljaškama i klackalicama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika