Domes Noruz Kassandra 5*

Noruz - Adults Only rizort služi onima koji su uključeni u globalnu scenu dnevnog i noćnog života. Ovde se možete prepustiti finijim stvarima u životu u glamuroznom primorskom okruženju, savršenoj bazi za istraživanje legendarnog klabinga na Halkidikiju, grčkoj alternativi kosmopolitskim kulturnim žarištima kao što su Mikonos i Ibica.

Pool 07 Lokacija

Domes Noruz Kasandra je luksuzni rizort, dizajniran isključivo za odrasle. Smešten na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju u Grčkoj, rizort se nalazi na samo 600 metara od užurbanog mesta Hanioti i 92 km od solunskog aerodroma. Smešten uz peščane obale ovog tropskog raja, rizort odiše šik i bezbrižnom atmosferom.

Ivory Suite 06 Smeštaj

Sa 156 soba, Domes Noruz Kasandra pruža udoban i elegantan boravak na zadivljujućoj lokaciji. Sobe u hotelu Domes Noruz Kassandra opremljene su nameštenim balkonima ili terasama i imaju potpuno beli, šik dekor. Kupatila inspirisana spa centrom daju dodatni dodir luksuza iskustvu gostiju, a potpuno opremljen Maxi bar u svakoj sobi, zajedno sa alatima za miksologiju, nudi dodatnu pogodnost.

Topos Beach Bar & Restaurant 05 Usluga

Rizort se nalazi u blizini mnogih živahnih barova, neverovatnih plaža i užurbane scene noćnih klubova na Halkidikiju. Takođe se može pohvaliti sa dva prepoznatljiva restorana i suši i koktel barom, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Pored toga, u okviru objekta postoji i jedan bazen, potpuno opremljen vrhunskim ležaljkama i suncobranima, kao i usluga beach bara pored bazena i na plaži. Domes Noruz Kasandra se ponosi time što je matična baza za istraživanje legendarnog klabinga na Halkidikiju. Uz živu muziku, bitke kuvara i modne revije, gostima je zagarantovan odličan provod. Rizort takođe daje prioritet wellness-u, sa teretanom na otvorenom i sesijama joge na zalasku sunca.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika