Avaton Luxury Villas Resort

Dozvolite sebi beg u drugi svet i uživajte u resortu Avaton Luxury Villas.

14457_avaton-luxury-villas-resort-halkidiki4_orig-1.jpg Lokacija

Avaton Luxury Villas Resort se prostire na plaži Komitsa, a udaljen je samo 2 km od Svete Gore. Najbliži aerodrom je Solun, udaljen oko 86 km, a Uranopolis, drevni grad osnovan krajem 4. veka pre nove ere, udaljen je 5 km.

14455_avaton-luxury-villas-resort-halkidiki2_orig-1.jpg Smeštaj

Prekrasan, miran, sa neverovatnim enterijerom, Avaton Luxury Villas Resort gleda na beskrajnu nijansu plavetnila u vodama poluostrva Atos na Halkidikiju. Njegov dizajn i prelepa privatna plaža predstavljaju čist luksuz. Sastoji se od ekskluzivne kolekcije od 16 vila, dok većina prostranih i raskošnih rezidencija ima privatne bazene sa ležaljkama i svaka ima direktan pristup mediteranskim vrtovima rizorta i privatnim plažama.

14464_avaton-luxury-villas-resort-halkidiki11_orig-1.jpg Usluga

Dozvolite sebi da se osećate kao kralj i zamislite da imate svog ličnog batlera ili kuvara, ili da imate osvežavajuću masažu ili možda sesiju joge. Neka vam konsijerž organizuje krstarenje oko Svete Gore Atos, privatne izlete jahtom ili privatni transfer limuzinom ili helikopterom. Vaše gastronomsko iskustvo može biti ispunjeno osvežavajućim koktelom od šampanjca.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika