Danai Beach Resort & Villas

Zaronite svoje misli u umirujući šum talasa tirkiznog Egejskog mora i prepustite se muzici Danai Beach Resort and Villas.

14301_danai-beach27_orig-1.jpg Lokacija

Na oko 50 minuta vožnje od najbližeg međunarodnog aerodroma u Solunu, Danai se prostire na brdu sa pogledom na severne litice Egejskog poluostrva. Ovo tajno raskošno mesto, okruženo prelepim borovima, bujnim vrtovima, peščanim plažama i tirkiznim vodama, nalazi se između dva tradicionalna naselja, Metamorfozisa 2,5 km i Nikitija 4 km. Pored usluga duhovnog, mentalnog i fizičkog isceljenja koje Danai Beach Resort and Villas nudi, možete izabrati i aktivni odmor, posetom nekoj od mnogih lokalnih atrakcija kao što je drevni grad Solun ili otkrivanjem divlje lepote Sitonije automobilom, čamcem ili helikopterom.

14291_danai-beach17_orig-3.jpg Smeštaj

Pažljivo odabran nameštaj, enterijer koji sadrži tapacirane sofe Fendi, persijske tepihe, Missoni zavese i još mnogo toga, savršeno se uklapa sa kolekcionarskim komadima originalnih umetničkih dela, dok je eksterijer usredsređen na ogromnu privatnu terasu i grejani infinity bazen. Neverovatna i luksuzna White Villa na dva nivoa, izgrađena u mediteranskom stilu, čiji prozori od poda do plafona uokviruju izuzetan klasični grčki vidik, će vam pružiti mogućnost za ekskluzivni odmor. Terasa na gornjem nivou, pored grejanog infinity bazena, takođe ima trpezariju osvetljenu lampionima, plišane sofe i stilski krevet sa baldahinom, a sve to može biti ograđeno kliznim staklenim panelima kako bi, se po želji, proširio unutrašnji prostor.

14276_danai-beach2_orig-1.jpg Usluga

Obnovite svoju energiju u Kleopatrinom kupatilu, masažom, ili se jednostavno prepustite orijentalnim holističkim terapijama koje nudi Danai Beach. Tri restorana: The Squirrel, Andromeda i Sea Horse Grill nude zadivljujući pogled zajedno sa jelima inspirisanim najsvežijim lokalnim sastojcima. Okusite antički duh Grčke u privatnom vinskom podrumu ili dopustite jednom od poznatih somelijera da vam pomogne da pronađete savršeno vino za romantičnu privatnu večeru na plaži.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika